Hirdetés

GameStart - The Last of Us végigjátszás 12. rész

|

A The Last of Us még mindig nem fogyott ki az izgalmakból, Daev és Sirius pedig a mondandóból. Itt a követketkező GameStart epizód.

Hirdetés

Folytatódik a vadonatúj GameStart sorozatunk és benne a The Last of Us végigjátszás Daevvel és Sirius-szal.

Azt már kijelenthetjük, hogy a The Last of Us egész egyszerűen megunhatatlan; Joel és Ellie története és a játék hangulata magával ragadta a GameStaros szerkesztőket és megállíthatatlanul törnek előre. Na jó, néha bele-bele futnak problémás részekbe, ahol egy kis szerencsétlenkedés is beficcen, de ez még bocsánatos, nem?

Ha lemaradtatok volna a korábbi epizódokról, akkor kattintsatok a GameStart - The Last of Us végigjátszás 11. részére és ott megtaláljátok az összes korábbi epizód linkjét.

Nem is szaporítanánk tovább a szót, itt is van a legújabb rész, benne sok elpazarolt és még több jó helyre került töltény, illetve a Naughty Dog játékának cenzúrázatlan csodája.

A YouTube csatornánkon sok más mellett az összes eddigi GameStart epizódot megtaláljátok és ne felejtsetek el feliratkozni sem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)