Hirdetés

GameStart - The Last of Us végigjátszás 17. rész

|

A GameStar hamarosan nyomdába megy, hatalmas a sürgés-forgás a szerkesztőségben, de nem felejtkeztünk el a napi The Last of Us adagotokról sem.

Hirdetés

Már csak pár rész van hátra és érkezik az újabb felvétel, amiben már nem 20, hanem 30 perces részeket láthattok. Örülünk?

A tegnapi The Last of Us epizódot Daev nem a legbüszkébb pillanatai között tartja számon, bőven rászorult szegény Ellie segítségére és még így sem ment zökkenőmentesen a dolog. Nem baj, ebben az epizódban már megfontoltabb léptekkel törünk előre a The Last of Us világában, amiről persze hamar kiderül, hogy teljesen felesleges, mert azonnal ránk küldenek egy tankot, ami elől nincs menekvés. Vagy mégis? Nézzétek csak...

A YouTube csatornánkon nem csak a The Last of Us végigjátszásunk összes eddigi részét, hanem a GameStar valamennyi videóját megtaláljátok, úgyhogy látogassatok el oda is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)