Hirdetés

GameStart - The Last of Us végigjátszás 20. rész

|

Megtörtént az, amire már mindenki nagyon várt. Nem csak, hogy folytatódik a The Last of Us végigjátszás, de a részek mostantól 30 percesek.

Hirdetés

Kis kihagyás után újra zavartalanul pörög a GameStart és benne a The Last of Us végigjátszásunk, immáron fél órás részekkel.

Egy zavarba ejtő pillanatig eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen vicces is lenne, ha ezt az epizódot 30 perc helyett 30 másodpercesre vágnánk, de aztán rájöttünk, hogy senkinek sem hiányzik a lincshangulat. Ebben az epizódban aztán van minden: elvesztettük Ellie-t, majd megtaláltuk Ellie-t, menekültünk, öltünk, féltünk és túléltünk.

Íme a The Last of Us végigjátszásunk 20. része, jó mulatást kívánunk.

Ha lemaradtatok volna a korábbi epizódokról, itt találjátok a The Last of Us végigjátszás 19. részét, illetve az összes eddigi videónkat a YouTube csatornánkon is meg tudjátok nézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)