Hirdetés

GameStart - The Last of Us végigjátszás 22. rész

|

Mielőtt még elmennénk egy rövidke szünetre a hétvégén, még itt van a hét utolsó GameStartja és benne a The Last of Us egy újabb morzsája.

Hirdetés

Folytatódik a GameStart, Daev és Sirius fáradhatatlanul rója a The Last of Us vérpettyezett rögös útjait. Örülünk?

A The Last of Us végigjátszásunk 21. epizódjában mindenki nagy örömére (kivéve talán Daev-et) a szokásosnál egy kicsivel többet kellett lőni. Ebből természetesen a mostani részben sem lesz hiány, ráadásul még lóra is pattanunk, illetve eldobjuk az első füstgránátunkat is, amiről hamar kiderül, hogy nem is annyira felesleges, mint azt eleinte gondoltuk.

Itt is van a The Last of Us végigjátszás 22. része, jó szórakozást kívánunk hozzá.

Közben egyik kedves olvasónk meglepett minket egy másik videóval is, ami a The Last of Us-ban megtalálható kisebb hibákat gyűjti össze. A videóban spoilerek vannak, úgyhogy csak saját felelősségre fogyasszátok.

 

Ha lemaradtatok volna a korábbi epizódokról, vagy netán újranéznétek őket, akkor a GameStar YouTube csatornát ajánljuk figyelmetekbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)