Hirdetés

GameStart - The Last of Us végigjátszás 27. rész

|

A The Last of Us végigjátszásunk a végéhez közeledik, most jönnek a legizgalmasabb pillanatok, viszont jön a hétvége is, ami azt jelenti, hogy ez a hét utolsó epizódja. Vagy...

Hirdetés

Meglehetősen szemét helyen kellett abbahagynunk a The Last of Us végigjátszásunk 26. részét, úgyhogy most két dolog egészen biztos: nagyon vártátok ezt az epizódot és nem is kedveltek minket annyira.

De látjátok, nem történt tragédia, mert itt is van a The Last of Us végigjátszás következő része, amiből megtudhatjátok, hogy Ellie-nek sikerül-e megmenekülnie a kannibállá avanzsált túlélővezér elől. Közben Joel is felébredt és pánikszerűen keresi Elliet, úgyhogy a történet szálai hamarosan újra összefonódnak és megkezdődhet a végkifejlet.

Ahogy azt tudjátok, a GameStart csak minden hétköznap jelentkezik új epizódokkal. Vagy mégsem?

Bizony, ezen a hétvégén nem kell majd nélkülöznötök a The Last of Us-t, mert szombaton és vasárnap is felkerül majd a GSO-ra egy új epizód. Örülünk?

Addig a YouTube csatornánkon bepótolhatjátok az esetleges lemaradásotokat és felkészülhettek a sorozat fináléjára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)