Hirdetés

GameStart - The Last of Us végigjátszás 28. rész

|

A The Last of Us végigjátszásunk a végéhez közeledik, hamarosan kiderül, hogy a Naughty Dog olyan zseniális munkát végzett-e a befejezéssel, mint magával a játékkal.

Hirdetés

Ahogy azt ígértük, a The Last of Us a hétvégén is folytatódik és reméljük, hogy emiatt megtaláljátok a szívetekben a megbocsátás felé vezető utat a sok meglehetősen gonosz befejezés miatt.

A The Last of Us végigjátszásunk az utolsó előtti részéhez érkezett, már csak nagyon kevés választ el minket attól, hogy megtudjuk, hogyan is végződik Joel és Ellie szívbemarkoló és egyben végtelenül izgalmas kalandja. Vajon megtaláljuk a Firefly-okat? Szeretett karaktereink túlélik a kalandot? Daev megtanul végre lőni? Kicsoda Eric Cartman apja? Ezekre a kérdésekre (legalábbis egy részükre) ad választ a The Last of Us végigjátszás 28. része.

 

A YouTube csatornánkon az egész utat végigkövethetitek és persze a GameStar videótesztjeit és a szerkesztőkről készült kompromittáló felvételeket is megtaláljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)