Hirdetés

GameStart - The Last of Us végigjátszás 29. (utolsó) rész

|

Elérkeztünk a The Last of Us végigjátszásunk végéhez. Most minden kiderül. Íme az ötven perces finálé!

Hirdetés

Elérkeztünk a The Last of Us szívbemarkoló fináléjához, ami nem csak a játékot, hanem a GameStart sorozatunk első szezonját is lezárja. 

Eljött az idő. Joel és Ellie hatalmas utazása befejeződött. A GameStart most egy 50 perces résszel zárja le a The Last of Us-t. Erről a részről nem is szeretnénk többet mondani, viszont nagyon kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, arra, hogy mit gondoltok a befejezésről, ti hogy döntöttetek volna a szereplők helyében és persze várjuk a sorozattal kapcsolatos észrevételeiteket is.

 

A GameStartot abban a hiszemben indítottuk el, hogy lesznek köztetek olyanok, akik szívesen végignéznék, ahogy a GameStar szerkesztői néha viccesen, másszor komolyan, alkalmanként pedig szakértő szemmel vizsgálva játszanak végig videojátékokat. Nagyon örülünk neki, hogy ennyien követtétek végig a The Last of Us végigjátszásunkat és ezért úgy döntöttünk, hogy a sorozatot folytatni fogjuk. Köszönjük nektek, hogy velünk tartottatok ez a fantasztikus utazás során és tanácsaitokkal segítettek, hogy jobbá tehessük a sorozatot, illetve természetesen nagyon hálásak vagyunk a Naughty Dognak is, hogy egy ilyen élménnyel ajándékoztak meg minket.

Ugyan a játék számunkra véget ért, de számotokra még csak most kezdődik. A GameStartnak még hamarosan egy lesz egy utolsó utáni része is, amiben vár rátok egy meglepetés és amivel szeretnénk megajándékozni azokat a hűséges nézőket, akik végig velünk tartottak a The Last of Us végigjátszás során. Erről hamarosan további részletek itt, a GSO-n, nézzétek az oldalt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)