Hirdetés

GameStart - The Order 1886 végigjátszás 11. rész

|

A The Order 1886 végigjátszásunk mai epizódja egy nagy meglepetést tartogat. Fény derül a játék egyik nagy titkára.

Hirdetés

Folytatódik a The Order 1886 végigjátszásunk, már nagyon közel vagyunk a végkifejlethez. Öveket becsatolni. Vagy micsoda.

Ha emlékeztek, az előző epizódokban lényegében lepaktáltunk a lázadókkal, mert állításuk szerint olyan bizonyítékok birtokába jutottak, amik alapjaiban forgatják fel, amit eddig a világról hittünk. Összeesküvés, ármány, intrika és a kötelező ellenségből barát, barátból ellenség fordulatok. De vajon mi van a ládában?!

Hamarosan véget ér a The Order 1886 végigjátszás, pár epizódra vagyunk a végkifejlettől, úgyhogy nemsokára minden kiderül. Ne maradjatok le, kattintsatok és iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)