Hirdetés

GameStart - The Order 1886 végigjátszás 12. rész

|

Már tényleg nagyon-nagyon a The Order 1886 végén járunk, EndreMan és Paca már nagyon közel jutottak az utolsó fejezetekhez.

Hirdetés

Innen is szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket esetleg zavar, hogy elspoilerezem az ellenfelek pozícióit, de egy ennyire sztori-alapú játéknál inkább a történettel érdemes haladni, mintsem azzal szívni, hogy egy rossz lépés miatt a kelleténél több időt töltünk el adott pontokon. Egyébként így, hogy harmadszorra láttam a játékot, már értelmes mondatokat is nehéz volt összerakni, de a következő epizódban már Daev vált le, ő csak egyszer vitte végig. 

Galahad és Lucan (akinek neve majdnem Lycan, ahogy a farkasembereket nevezik, de ezt csak érdekességképp mondom) kis erőfeszítéssel hatolnak be a United India Company főhadiszállására, ahol a legszabályosabb bajszú ifjú egy nyílpuskával lesz gazdagabb. Ha csendes fegyvert kapunk, lopakodós rész jön (ez olyan biztos, mint a pár résszel említett fegyverraktár-durva ütközet párhuzam), úgyhogy most másféle izgalmat élhetünk át. Nézzétek meg GameStart - The Order 1886 végigjátszásunk 12. részét.

Nemsokára újra jövünk a befejező egynéhány epizóddal, iratkozzatok fel YouTube csatornánkra az örök életért és ingyen GameNight belépőkért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)