Hirdetés

GameStart - The Order 1886 végigjátszás 5. rész

|

Ötödik részéhez érkezett a The Order 1886 végigjátszásunk, amelyben nem csak új kalandokkal, hanem egy új vendéggel is találkozhattok.

Hirdetés

Teljes gőzzel robog tovább a The Order 1886 végigjátszásunk, ahol néhány részen belül elérünk majd a játék feléhez, így egyre több akcióval találkozhattok majd a folytatásban.

Endreman vendége ezúttal nem a már korábban bizonyító Paca vagy HP volt, erre a részre ugyanis daev csatlakozott a felvételhez. Ő az a mázlista, aki már jóval a megjelenés előtt kipróbálhatta a játékot, így el is mondja majd, változott-e a játék az utolsó hónapokban. Az előző részhez képest módosult valamennyit a játékmenet is, hiszen most vérfarkasok helyett elsősorban lázadókra vadásznak fiaink, de mivel daev zsigerből utálja a lázadókat (még ha kicsit máshol is gyökerezik a probléma forrása), ez egyáltalán nem esik nehezükre.

Ha a lehető leggyorsabban akartok értesülni a folytatásról, iratkozzatok fel  a GameStar Youtube csatornájára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)