Hirdetés

GameStart - The Order 1886 végigjátszás 9. rész

|

A mi Pacánk visszatért a The Order 1886 végigjátszásunkba, hogy átsegítse EndreMant az élet - és a játék - nehézségein.

Hirdetés

Most, hogy végre sikerült lekászálódnunk a légi közlekedés halálcsapdájáról, London utcán folytatjuk a harcot a nem különösebben okos lázadókkal szemben.

Hosszú perceken át, szkript-istenüknek engedelmeskedve özönlenek az arcunkba az ellenségek, úgyhogy Endre, jó lovag módjára, rákönyököl a lövésgombra és átlövöldöz minket a következő átvezetőig. Tehetséges fiatalember, én mindig mondtam. Paca közben rengeteg gyakorlati tanáccsal látja el a GameStar videós guruját, hiszen ő az egyetlen ember a világon, aki már harmadszorra játssza végig a The Order 1886-ot.

Még messze nincs vége a The Order 1886 végigjátszásnak, ráadásul ezután is lesznek még videók, úgyhogy tessenek a kedves olvasók feliratkozni a csatornánkra, mert aki lemaradt, azt kicsúfolják a suliban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)