Hirdetés

GameStart - Tom Clancy's The Division (1. rész)

|

Új epizódokkal jelentkezik a GameStart, ezúttal a Tom Clancy's The Divisiont vesszük górcső alá.

Hirdetés

A GameStart keretein belül legutóbb az Uncharted 4 többjátékos bétájával foglalkoztunk, most azonban egy kicsit komolyabb vizekre eveztünk, és a trópusi dzsungelt poszt-apokaliptikus New Yorkra cseréltük.

A szerkesztőségből szinte mindneki játszik, a platformok azonban eléggé megoszlanak. Mivel a kis csapatommal mi eléggé rácsúsztunk a játékra, minket ért a megtiszteltetés, hogy körbevezethetünk titeket a játék end-game tartalmain, kezdve a hard módokkal.

A következő epizódokban természetesen belekukkantunk majd a challenge módokba, ellátogatunk a Dark Zone-ba, sőt, azt is megmutatjuk, hogy milyen kihívást jelent egy jól felszerelt csapat számára a játék első raidje, a Falcon Lost.

Ha nem akartok lemaradni a folytatásról, iratkozzatok fel a csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)