Hirdetés

GameStart Zombifest: Code Veronica köszönti 2014-et

|

Ez volt az utolsó felvett adásunk, amelyben HP és Sirius a zombik hada elé vetette magát. A kérdés nyitott: folytassák ezt idén is?

Hirdetés

Még decemberben rögzítettük ezt az adást (ahogy a korábbi Adventi Zombifest műsorokat is), de csak ma megy ki itt GSO-n az utolsó rész, hogy méltó vérengzéssel köszöntsük az újévet. Jómagam és Sirius örömmel folytatjuk (hiszen nem kevés zombis cím lapul még), és persze daev is bármikor kapható egy kis hullagyalázásra.

Szóval most megkésve bár, de íme a Resident Evil: Code Veronica kedvcsinálója, mi pedig örömmel várjuk a szavazatokat kommentben, vajon folytassuk-e a zombis játékok bemutatását majd januárban, esetleg keressünk új témát? Segítsetek dönteni, addig is itt az utolsó adásunk (amely szerintem ordít a folytatásért, de én elfogult vagyok, nem dönthetek egyedül ebben a kérdésben):

Ne feledkezzetek el feliratkozni YouTube csatornánkra, hiszen mindenképpen lesz még folytatás. Akár zombis, akár nem, megéri velünk tartani!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)