Hirdetés

GameStart ZombiFest - DayZ Standalone

|

Természetesen Daev és Sirius is belekóstolt a jelenleg alfa állapotban lévő DayZ-be, egy ásóval próbáltak vizet fakasztani. Hogy sikerrel jártak-e, megtudhatjátok a mai GameStartból.

Hirdetés

A tegnapi nosztalgiázás után most a legaktuálisabb zombis játékhoz jutottunk a ZombiFestben, ma a DayZ Standalone-nal töltünk el fél órát.

Az iménti DayZ-s videóban látottakat ugyan nem élték át, de Daev és Sirius barangolt egy keveset a világban, találkozott zombival, nem is tudták ásóval lecsapni, csak ököllel. Értitek. Ahogy a valóságban. Láthattok fosztogatást, hullagyalázást, hullarablást, megannyi mókás dolgot, jó szórakozást.

A hétvégén szünetelünk, de hétfőtől újra GameStart, tartsatok velünk, iratkozzatok fel ránk YouTube-on, ne lőjetek le minket DayZ-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)