Hirdetés

GameStart ZombiFest - Dead Rising 2 Case 0

|

Várható volt, hogy előbb-utóbb a Dead Rising is feltűnik a GameStart zombis sorozatában, de most nem a fő játékokat vettük elő, inkább a kevésbé ismert önálló DLC-k kerültek képernyőre.

Hirdetés

A teljes játék (Dead Rising 2) cselekményei előtt 3 évvel játszódó történetben Chuck Greene kerül a középpontba, aki kétségbeesetten próbálja fertőzött kislányát megmenteni az isten háta mögötti vidéken, hol még a madár se, de zombi viszont jár.

Most Sirius és jómagam ezt a DLC-t vesszük elő Xbox 360-on, hogy kicsit nosztalgiázzunk, és persze gyönyörködjünk a számtalan módon elpusztítható zombihorda ritkulásának véres rituáléjában. Bár az előző adásban felmerült, most még nincs szó főzős műsorról. Majd talán hamarosan, ki tudja...

Tudjátok mi lesz még egészen biztosan a YouTube csatornánkon? Még több ZombiFest adás, és emellett még számtalan érdekesség. Tényleg kár lenne lemaradni, így most csak egy gombnyomásra vagytok attól, hogy ne maradjatok le. Mert az ugyebár kár lenne. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)