Hirdetés

GameStart ZombiFest - Deadlight

|

A fénypisztolyokat visszatettük a tokba, de a zombik még nem fogytak el - egy oldalnézetből is lehet jó egy zombis játék? Erre válaszolunk a mai Gamestartban.

Hirdetés

Mielőtt berobbant az Xbox Live Arcade-ra, mindannyian izgatottan vágytunk arra, hogy kipróbálhassuk.

Egyrészt azért voltunk rá kíváncsiak, mert zombis, másrészt pedig azért, mert alapjában véve hasonlított mindannyiunk egyik kedvenc oldalnézetes Xbox 360-as akciójátékára, a Shadow Complexre. Aztán a Deadlightot végigjátszva még mindig kicsit vágyakozóak maradtunk, de azért semmikép nem mondanánk, hogy rosszul éreztük magunkat játék közben. Azóta már egyébként PC-re is megjelent, de mi most mégis az eredetit vettük elő nektek a GameStart Zombifest mai felvonásában.

Sokkal cudarabb a világ azoknak, akik még nem iratkoztak fel YouTube csatornánkra. Nem akartok közéjük tartozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)