Hirdetés

GameStart Zombifest - Left 4 Dead 2 coop

|

Sirius nem akarja elengedni a PC-t, mi meg nem akarjuk elengedni se Siriust, se a Left 4 Deadet - Daevvel szorosan egymás mellett ülve, természetesen co-opban folytatják a GameStart Zombifestjét.

Hirdetés

Nem mondjuk, hogy Sirius fogságba ejtette Daevet és az asztalhoz bilincselte a kezét, hogy addig onnan ne menjen el, amíg nem játszanak még pár kört PC-n egy közös megegyezés alapján kiválasztott zombis játékkal, mert ez nem igaz. Mármint az utolsó része: Sirius választja a játékot is.

A temérdek zombis játék közül Left 4 Dead 2-t különösen szeretjük, rituális szeánsz keretében minden évben végigjátsszuk a GameStar táborban. Tavaly kivétel volt, mindenki hibázik, egyszerűen a rengeteg verseny és minden mellett nem volt rá idő, de idén vessetek a járkálók elé, ha nem dobálok le kannákat mindenkinek az autó megtankolásához. De a tábor még messze van, amíg arra vártok, tekintsétek meg sokszor a mai GameStartot. Meg az összeset.

És ha már GameStartokat néztek YouTube csatornánkon, iratkozzatok is fel, csak egy gombnyomásra vagytok a napi adag minőségi gamer tartalomtól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)