Hirdetés

GameStart ZombiFest - Plants vs. Zombies flipper

|

Zombik, acélgolyók és agresszív zöldségek... Nem, ez még mindig nem a Gyilkos paradicsomok című agymenés, olyan messzire azért nem gurult el a gyógyszerünk.

Hirdetés

Ha azt hittétek, hogy a Zombie Apocalypse 2 lesz a GameStart ZombiFest utolsó felvonása, nagyobbat nem is tévedhettetek.

Volt idő, amikor a Plants vs. Zombies dinnyével kilapított élőhalottainak szánalmas nyöszörgésétől volt hangos a szerkesztőség. Persze azóta történt egy, s más, a szerkesztőség sem a régi, és a zombik sem, a zöldségekről pedig nem is beszélve. Aztán egy napon HP hirtelen felindulásból elkövetett videokészítés bűncselekményét valósította Sirius passzív ellenállása mellett hangos szóváltást követően. Későn érkezett a szomszédok hívása, így a GameStar gyors reagálású egysége a helyszínre érve már csak ezt a felvételt találta. Kérjük, aki tud valamit G. Viktor és H. Péter budapesti lakosok tartózkodási helyéről írjon e-mailt a jmocsary@gamestar.hu címre. Minden bejelentés számít.

Ne feledkezzetek el feliratkozni YouTube csatornánkra, és tartsatok velünk legközelebb is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)