Hirdetés

GameStart ZombiFest - Red Dead Redemption: Undead Nightmare

|

A GameStart ZombiFest utolsó adásában a Red Dead Redemption tartalmas kiegészítőjével, az Undead Nightmare-rel játszunk egy fél órát.

Hirdetés

Puffogtathatnánk itt kliséket, hogy egyszer minden jónak vége szakad, de felesleges lenne: a GameStartban lezárul egy fejezet, de hétfőn újat nyitunk (a Star Wars Fest mellé, persze).

Természetesen még nem fogytak el a zombis játékok (sőt, a Resident Evilök sem, a már itt tartunk), de hagyunk valamit jövőre is, hátha egy év múlva újra visszajutunk a zombikhoz. Ma a Red Dead Redemption: Undead Nightmare van soron, amivel egyébként egyszer már játszottunk, de az a felvétel sajnos rajtunk kívülálló okok miatt az enyészeté lett. Pótoljuk hát a hiányt, tekintsétek meg a mai GameStartot és nézzetek vissza hétfőn is.

Meg iratkozzatok fel YouTube csatornánkra, persze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)