Hirdetés

GameStart ZombiFest - Resident Evil 6

|

Lassan csak elfogynak végre a Resident Evil játékok, de nem ma lesz az a nap, amikor továbblépünk.

Hirdetés

Tudom, hogy mostanában kicsit sokszor láttátok a Resident Evil szót, mondjuk én ettől sosem tudom elsírni magam, valójában minden gyalázatos hibája ellenére még most is nagyon szeretem a Capcom szériáját.

Szegény Sirius meg folyton csak hallgatja, ahogy ódákat zengek arról, hogy az aktuális részben éppen mi hogy van, milyen számára teljesen érdektelen újítást vezettek be a fejlesztők. Még ezt a kissé lagymatag hatodik részt is jól esett elővenni, tehát most következzék a Resident Evil 6 egy kis szeletkéje GameStart módra:

Persze még mindig lesz GameStart ZombiFest, de egyéb érdekességek is találhatóak a mi csodás YouTube csatornánkon, szóval tessék bőszen feliratkozni, ha valaki nem tette volna ezt eddig, mert különben elvisznek a zombik. (Kisgyerek riogatós marketing - ez lesz a tuti módszer, levédetem)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)