Hirdetés

GameStart ZombiFest - Sleeping Dogs: Nightmare in North Point

|

A Sleeping Dogs alapvetően nem egy zombis játék - a Nightmare in North Point DLC-ben viszont minden idők talán legvicceseibb zombijai szerepelnek.

Hirdetés

Na jó, nem zombik, élőhalottak, de ne akadjunk ezen fel, hiszen a két kifejezés alapvetően ugyanazt jelenti.

Nagy az egyetértésünk abban, hogy a Sleeping Dogs egy meglepően szórakoztató játék volt, akinek bejönnek az akciójátékok és esetleg még a harcművészeteket is szereti, mindenképp próbálja ki. Ha végeztetek a fő- és mellékküldetésekkel, a sztori DLC-ket se hagyjátok ki, mert mindkettő zseniális. Mi most a Nightmare in North Pointtal játszottunk egy fél órát, lévén ez a zombis, de amilyen zombik ebben a játékban vannak... Vicces mindenesetre, tekintsétek meg a mai GameStartot HP-val és Siriusszal.

Most már mondhatjuk, hogy szökdelő zombik módjára látogassatok el YouTube csatornánkra, ahol nem csak más GameStartokat, de egyéb vicces, komoly, félig vicces, félig komoly videókat is találtok. És iratkozzatok fel, persze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)