Hirdetés

GameStart Zombifest - State of Decay: Breakdown DLC

|

Új nap, új horror. Most éppen a tavalyi év egyik nagy meglepetése, a kicsit komplexebb és komorabb State of Decay került a GameStart asztalára, zombik hada csapatleépítő tréninggel egybekötve.

Hirdetés

Először is el kell mondanom, ez egy olyan adás, ahol nem láttok minket. Nem azért, mintha ez olyan nagy baj lenne, de azért nem árt tisztázni, közben egy kis furcsaság történt, és a minket rögzítő kamera úgy gondolta, hogy inkább nem csinálja tovább, elmegy hegyi pásztornak vagy cipőtalpalónak. De videózás, az nem. Szóval most csak a játék, és a mi hangunk vár rátok, persze ettől még érdemes nézni az adást.

Már csak azért is, mert Sirius és jómagam is nagyon szeretjük ezt a játékot (talán a State of Decay teszt elég bizonyíték erre), és külön öröm volt egy kicsit lazítani a Breakdown DLC segítségével. Próbálunk fél órában mindent elmagyarázni, pont emiatt a játék kevésbé fordulatos, de hol a szerelem nagy, ott remeg a láb, reszket a kéz, fátyolos a szem. Szóval lássuk, hogyan folytatódik a Zombifest:

És mivel egészen biztosan elbűvölő lényünk és varázsunk van, érdemes minket máskor is nézni, tessék feliratkozni a csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)