Hirdetés

GameStart ZombiFest - Zombie Apocalypse coop

|

Úgy látszik HP zombitartalékai kimeríthetetlenek, most az XBLA legmélyebb bugyraiból húzott elő egy játékot nektek.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 2 Zombies után egy kicsit más vizekre evezünk, Sirius most HP-val párban folytatja a GameStart ZombiFestet.

Zombie Apocalypse megvan? Nincs? Pedig kéne, ugyanis ez az a játék, amiben szinte minden gondolkodást nélkülözve önfeledten adhatjuk át magunkat a zombigyilkolás mámorító érzésének. HP gyakorlott mozdulatokkal, Sirius pedig továbbra is kontrolleres ingyenfragként igyekszik túlélni a zombis sorozatunk legújabb epizódjában. Jó mulatást kívánunk hozzá.

YouTube csatornánkra való jelentkezés üdvözölt dolog GameStaros berkekben.

PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHA6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vc3Vic2NyaWJlX3dpZGdldD9wPUdTSHVuZ2FyeSIgc3R5bGU9Im92ZXJmbG93OiBoaWRkZW47IGhlaWdodDogMTA1cHg7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgYm9yZGVyOiAwOyIgc2Nyb2xsaW5nPSJub+KAnSBmcmFtZUJvcmRlcj0iMCI+PC9pZnJhbWU+{|}

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)