Hirdetés

Nintendo Switch - kiderült egy eddig titkolt funkció?

|

Már a bejelentés óta pletykálják, hogy a Switch kontrollere hasonlóan működik majd, mint a Wiimote, és most úgy tűnik, valóban erről lesz szó.

Hirdetés

A Nintendo Switch trailerében láttuk először azokat az érdekes kontrollereket, amiket csak a gép oldalára kell pattintani és már mehet is a móka. Egyes pletykák szerint a levehető karok mozgásérzékelősek is, és ez a feltevés egyre inkább beigazolódni látszik.

A GameStop elnöke, Paul Raines már majdnem igazolta is a dolgot:

"Egy mozgással kombinált játék sokkal szórakoztatóbb a gyerekeknek, és ha leveszed azokat a karokat [gondolok itt a Switch kontrollerére] rengeteg érdekes dolgot csinálhatsz velük a játékmenetben."

Nem mondta ki direkt, hogy a kontrollerek mozgásérzékelősek, de lényegében majdnem. Nem lenne nagy meglepetés ha tényleg így lenne, lévén a Nintendo a Wii óta nem adta fel a mozgásérzékelős mókát, és igazából nem is kell nekik.

Nem biztos, hogy a hardcore gamer piacot érdekelné még egy motion controller, de az csak a konzol lehetőségeit bővíti, ha tényleg lehet Wiimoteként használni a leválasztható irányítókat.

A Nintendo még nem kommentálta a dolgot, és mivel azt ígérték, hogy a jövő évig nem is jelentenek be már semmit a Switch kapcsán, valószínűleg nem is fogják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)