Hirdetés

GameTár élő műsor ma délután a GSTV-n

|

Ma egy érdekes kísérletbe kezdünk, élőben teszteljük a Virtua Fighter 5 Final Showdown című XBLA játékot, hogy ti is velünk lehessetek. Délután fél 6-tól indul a buli, jöhetnek a kérdések.

Hirdetés

Nincs ma semmi kötöttség, HP, Nightwolf és EndreMan ülnek be a stúdióba, élőben sugározzuk nektek az Xbox 360-as képét, és a mi hangunkat mellé, hogy lássátok, milyen is az, amikor a csapodár horda játszani kezd valamivel. A Virtua Fighter 5 Final Showdown a következő GameStar magazinban természetesen teszt formájában is helyet kap, de most amolyan "kulisszák mögött" életérzés is párosul mellé.



Közben lehet, hogy még több kolléga is benéz, lesz nagy kavarodás, szabadjáték, bénázni fogunk, nem kicsit. Lehet persze itt a kommentek között kérdezni, hozzászólni, igyekszünk játék közben reagálni is. Élő GameTár tehát délután 17:30-tól ameddig jól esik, ide kattintva követheted az adást.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)