Hirdetés

Gametár - The Darkness 2 videoteszt

|

Minden idők egyik legjobb képregényből készült játékának tartja tanult kollégám. Nézzétek meg, hogy miért!

Hirdetés

A beszélgetés elején emlegetett boxos Darkness példányt magam adtam kölcsön Mocsynak, és komolyan megdöbbentett, hogy milyen ellenérzést váltott ki belőle. Hiába is bizonygattuk utána mazurral, hogy nem is rossz az, sőt, meggyőzni már nem lehetett.



Az öt évvel később érkezett folytatás, vagyis a The Darkness II a Starbreeze helyett a Digital Extremes műhelyében készült, és megszabadult az elődjére jellemző realisztikus grafikától, valamint az egyes missziókat összekötő metrós bóklászástól. Az így kapott lineáris játékmenetet viszont az eredeti képregényeket idéző látványvilággal, változatos helyszínekkel, feszesebb tempójú történetmeséléssel, fejleszthető képességekkel, saját személyiséggel rendelkező darklinggel, valamint a hibátlanra polírozott csápos kivégzésekkel sikerült ellensúlyozni. Mocsy véleménye ellenére én jártam a legjobban, azt elsőt is szerettem, és ez is tetszik. No de elég a felesleges szószaporításból, következzék a The Darkness 2 videotesztje (írásos kritika és értékelés a februári GameStarban) EndreMan és Mocsy tolmácsolásában.



Ami tetszett
Ami nem tetszett
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)