Hirdetés

Gang Beasts - megvan a PS4-es megjelenés dátuma

|

PC-n már több mint három éve játszható korai hozzáférésű változatban a Gang Beasts, de előbb mégis a PlayStation 4-es változat kiadásának dátumát erősítették meg a készítők.

Hirdetés

Ugyan a Gang Beasts kívülről nem tűnik rendkívül bonyolult játéknak, a rajta dolgozó Boneloaf csapata már egy ideje csiszolgatja a bohókás verekedős élményt, 2014 augusztusa óta pedig már játszhatunk is a félkész változattal. Eddig csak PC-n tehettük meg mindezt, hamarosan viszont konzolon is kinyílik a pofonzsák.

Hirdetés

A Gang Beasts kiadójaként is tevékenykedő Double Fine írta meg a hivatalos PlayStation blogra, hogy a játék december 12-én jelenik meg PS4-re. Így az ünnepekkor a Sony konzoljának tulajdonosai már ki is használhatják a helyi többjátékos mód lehetőségét, amiben egymást is elpáholhatják, 2v2-es focimeccseket is játszhatnak és egy négyfős kooperatív módban is szembeszállhatnak az MI által irányított ellenfelekkel.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a Gang Beasts PC-s megjelenési dátumáról még nem nyilatkoztak a készítők, amiből arra kell következtetnünk, hogy a PS4-es megjelenés határideje némileg a másik verzió kiadásáról is elterelte a figyelmüket. Azt viszont nemrég ismertették, mi lesz az 1.0-ás PC-s kiadás tartalma, így valószínűleg nem sokkal később arra is számíthatunk.

Ti kipróbáljátok majd a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)