Hirdetés

League of Legends - így támad fel egy stílusos kalóz

|

Egy kalóz sosem hal meg, főleg, ha van nála egy kisebb zombiapokalipszis túlélésére is elegendő narancs.

Hirdetés

Aki nem olvasta még a League of Legends Bilgewater eseményhez tartozó történeteket, és még szeretné, az most ne nézzen ide, mert spoilerek következnek. Mondjuk már a címmel lelőttem a dolgot, de ennél jobban nem rombolnám az élményt.

A Bilgewater esemény során Miss Fortune szétlövette a The Dead Pool-t, Gangplank hajóját, így azt hitte, hogy ezzel vége a kalóznak, akinek megkeseredett életét köszönhette. A Riot a sztorit követve kikapcsolta Gangplanket néhány napra, de nem kell aggódni, természetesen nem került ki a játékból, sőt. Visszatérése ajándék lesz minden GP rajongónak.

Gangplanket komoly sebekkel rángatták ki a tengerből, és karját is elvesztette, ami meg is látszik majd rajta. A karakter alapmodelljét lecserélik, és a következő frissítés után így néz majd ki:

Természetesen nem kell lemondani a mostani alapkinézetről sem. Ha augusztus 10-ig játszottatok egy meccset Gangplankkel, akkor Captain Gangplank néven megkapjátok a jelenlegi base skint ajándékba. Ha nem sikerült július 22 óta egyetlen GP mérkőzést sem tolni, akkor a Captain Gangplank skint 975RP-s áron vásárolhatjátok majd meg.

Egyébként egészen elképesztő mennyire erős kritikák érték a Riotot Gangplank látszólagos kivégzéséért. Nyilvánvaló volt, hogy egy ilyen erős eSport játékból nem fognak csak úgy kivenni egy karaktert, így a pénz féltése borzasztóan nagy butaság volt. A Riot kárpótol minden GP rajongót az ijedelemért, és egyébként azzal, hogy in-game is éreztették a sztori alakulását, letettek az asztalra egy olyan lore központú eseményt, ami példa nélküli a MOBA műfajban.

Reméljük, hogy a GP körül kialakult hirtelen jött hisztéria nem veszi el a kedvét a fejlesztőknek egy hasonlóan merész event összerakásától. Szeretnénk még ilyet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)