Hirdetés

Garázsból emlékhely

|

Bizony, a legtöbb régi gyökerekkel rendelkező informatikai cég garázsprojectként kezde életét. Nem volt ez másképp a Hewlett-Packard esetében sem. Ám a garázst, amelyből a cég anno elindult hódító útjára, most nemzeti emlékhellyé nyílvánították.

Hirdetés

Hivatalosan 1939. január 1-jén indította útjára Bill Hewlett és Dave Packard közös vállalkozásukat, a Hewlett-Packard Companyt, amelynek első székhelye egy Palo Altó-i garázs volt. A Stanford Egyetem posztgraduális hallgatói ugyan csak néhány évig használták a helyet, a kis sufni mégis mind a cég, mind az informatikában érdekeltek számára egyfajta szimbólummá nőtte ki magát. Ezt valószínűleg csak tovább erősíti az a nemrégiben nyilvánosságra hozott inormáció, miszerint a 2004-ben rendbe hozott épület szövettségi szinten is felkerült a nemzeti emlékhelyek listájára.

Tovább a teljes cikkhez »

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)