Hirdetés

Garry's Mod - továbbra is elképesztően népszerű

|

A Half-Life 2 modként induló móka az évek során rengeteg rajongót szerzett magának, így az év végén sikerült átlépnie a tízmilliós álomhatárt.

Hirdetés

A hihetetlen népszerűségnek örvendő sandbox még 2004-ben indult világhódító útjára mint ingyenes Half-Life 2 mod, majd 2006-ban különálló játékként is megjelent. Ez idő alatt persze nemhogy kevesebben, hanem egyre többen lettek a rajongók.

A játék idén ünnepli 10. születésnapját, ez idő alatt azonban mit sem vesztett a szépségéből. Sőt, a frissítések folyamatosan, néhány havonta érkeznek, még úgy is, hogy a játék atyja, Garry Newman és a Facepunch Studios már javában a Rustot hegeszti. Newman most Twitteren osztotta meg a remek hírt a világgal.

Mivel rengeteg videós használja a programot, valószínűleg még hosszú ideig találkozunk majd a Garry's Modban összehozott alkotásokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)