Hirdetés

Gas Powered Games: „szeretjük a casualokat!”

|

Egyre több kiadó fordít nagyobb figyelmet a casual játékosoknak és nincs ez másképp a Gas Powered Games esetében sem…

Hirdetés

Miközben a hardcore konzolosok és PC-sek egymást szekálják szünet nélkül, talán észre sem veszik, hogy bizonyos játékkiadók és fejlesztők egy harmadik oldal felé is bőszen kacsingatnak. A casual játékok kiadása hatalmas biznisz és sokan úgy gondolják, időnként jobban megéri ezzel foglalkozni, mint hogy évekig fejlesszenek egy programot, amely aztán megbukhat, vagy fele annyi hoz a konyhára, mint egy egyszerű casual gém, amely viszont kifejezetten a nagyközönségnek szól.

Így gondolkozik Chris Taylor is, a Total Annihilation, Supreme Commander és Dungeon Siege sorozat producere, akit a PopCap’s Peggle című mókás online letölthető casual játékok sikere olyannyira meghatotta, hogy el is határozta: a jövőben ő is piacra szeretne dobni valami hasonlót.

„Kíváncsi vagyok rá, hogy lehet egy olyan játékot készíteni, amellyel 200 millió embert lehet elérni. Én is valami ilyesmit szeretnék. Már dolgozom is rajta!” – nyilatkozta lelkesen mosolyogva Chris Taylor. Reméljük, azért a Space Siege-in is gőzerővel dolgoznak és a jövőben nem kell majd „GÁZ Powered Games”-nek neveznünk a patinás múlttal rendelkező céget…

 

peggle_header_k.jpg
taylor_1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)