Hirdetés

Szilveszterkor is megéri bejelentkezni a GTA Online-ba

|

A fejlesztők két exkluzív öltözékkel készülnek azoknak, akik meglátogatják a szervereket az óév utolsó és az újév első napján.

Hirdetés

Az ünnepek alatt alig győzzük bezsákolni azokat az ingyenes tartalmakat, amikkel a videojátékipar prominens tagjai megpróbálnak játékra sarkallni minket. Noha nem kell sok ösztönzés ahhoz, hogy két kajakóma között egy kicsit barangoljunk a virtuális térben, de néha el kell hagyjuk a házat, hogy olyan dőreségekkel üssük el az időt, mint a más emberi lényekkel való találkozás. A Rockstar csapata most úgy döntött, hogy extra tartalmak ütik azon emberek markát, akik a szilveszteri buli előtt vagy éppen utána meglátogatják a GTA Online-t. 

Hirdetés

Az ünnepek alatt végig nagy leárazások biztosítják, hogy tisztes adósságokba verjük magunkat a Los Santosi kofáknál, de szerencsére ingyen is hozzájuthatunk néhány exkluzív tartalomhoz. Ha december 31-én bejelentkeztek a játékba, akkor Yellow Reindeer Lights Bodysuit gyarapítja majd a ruhatáratokat, de január 1-én Neon Festive Lights Bodysuitot hozzácsapják még a Rockstaros srácok. Mindemellett mindkét napon jár a játékosoknak egy csomag, ami egy tűzijáték kilövőt, húsz tűzijátékot, Snacket és Armort is tartalmaz. 

Ti milyen játékkal indítjátok be az újévet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)