Hirdetés

Gauntlet - lássuk a fegyvertárat

|

Új trailer érkezett a klasszikus arcade játék feldolgozásához. Rengeteg eszköz, rengeteg képesség lesz majd segítségünkre a szörnyek eloszlatásában.

Hirdetés

A Gauntlet egy felsőnézetes hack-n-slash akció, melyben egy négyfős csapat (Warrior, Valkyrie, Wizard és Elf) egyik tagját alakíthatjuk. A klasszikus arcade csoda remake-je nemsokára modern gépekre érkezik, és rengeteg újdonságot tesz hozzá az eredetihez.

A Magicka fejlesztéséért felelős Arrowhead Game Studios dolgozik a címen, és egy gyökereihez mindenképpen hű, viszont modern dungeon crawler címet szeretnének letenni az asztalra. Az már biztos, hogy a látvánnyal nem lesz gond. A lenti videóban megcsodálhatjátok a különböző hősöket és azok fegyvereit, valamint azt, ahogy látványosan szétcsapnak az ellenséges hordák között.

A Gauntlet már előrendelhető a Steamen, megjelenése szeptember 3-án várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)