Hirdetés

Gázban a Majesco: Demonik TÖRÖLVE

|

2005 nem éppen a Majesco éve volt, tavaly már az első negyedévben tetemes anyagi bukást hozó játékok tették veszélyessé a cég helyzetét a piacon és az idő előre haladtával ez a helyzet mit sem javult, sőt! A 2005. évi gazdasági összegzés után a cég vezetése úgy határozott, hogy dolgozóinak 20%-tól meg kell válnia, valamint több nagy címet is törölnie kell a futó projektek közül, ha talpra akar állni a vállalat. A törölt játékok között szerepel a Terminal Reality féle Demonik és a nagy sikerű Martin Scorsese filmből készülő, azonos című Taxi Driver. A cégvezetése elmondta, hogy a kialakult helyzetben nem tudtak mást tenni, le kellett építeni a költségeket, valamint közölték, hogy a cég talpra állását a budget kategóriában versenyző, kézikonzolokra szánt termékeiktől várják.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)