Hirdetés

GC 2008 - Nem lesz Microsoft konferencia

|

A Microsoft ma hivatalos sajtólevélben tudatta a világgal, hogy a jövő héten rajtoló Games Convention-ön nem tartanak sajtókonferenciát.

Hirdetés

Tegnap jelentettük, hogy a német jogszabályok miatt nem jelenhet meg az országban a Gears of War 2, így Mark Rein és csapata úgy döntött, hogy nem viszi ki a jövő héten csütörtökön startoló expóra az X360 egyik várva várt produkcióját. 

gclogo.jpg
 

A redmondiak úgy tűnik nem nagyon izgulnak emiatt, sőt, ma bejelentették, hogy az eddigi évekkel ellentétben nem tartanak sajtókonferenciát, így csak a kiállított standokon bemutatott demókkal, videókkal kerülhetnek közelebbi kapcsolatba a kilátogatók, illetve a sajtó képviselői számára tartott zárt ajtók mögötti prezentációkkal képviseltetik magukat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)