Hirdetés

GDC 2012: Felfedik a továbbfejlesztett CryEngine 3-at

|

Az Epic Unreal Engine 4-es rendszere mellett a jövő heti Game Developers Conference-en bemutatkozik a továbbgondolt CryEngine 3 is.

Hirdetés

Kézzel tapintható innovációval lesznek gazdagabbak azok a szerencsések, akik figyelemmel követik a jövő heti, 2012-es Game Developers Conference-et, ahol bemutatkozik az Unreal Engine 4 legnagyobbnak vélt ellenfele, az upgradelt CryEngine 3.

Nem csalás, nem ámítás, avagy csakis a Crytek kezeit figyeljétek, ugyanis a jövő heti GDC rendezvényen szeretnék lerántani a leplet a feltupírozott, ráncfelvarrásokon átesett CryEngine 3-as grafikai motorról, melytől állítólag az állunkat a padlóról söpörhetjük majd. Az Epic Unreal Engine 4-es rendszere - ha akaratán kívül is - de kihívót kap majd, hiszen a Crytek saját standján, demó képében mutatja majd be, hogy mit is tud drágaságuk. A CryEngine 3 a bővített fejlesztői környezete és megannyi bővítése mellett természetesen támogatja majd a mára szinte kötelezővé vált Directx 11-et.

Hogy a Crysis részek futtatását ellátó CryEngine 3-as továbbfejlesztett változata milyen tulajdonságokkal érkezik meg a köztudatba és mennyire jelent majd konkurenciát az Unreal Engine 4-nek, az kiderül hamarosan a San Francisco-ban megrendezendő Game Developers Conference-en. Tartsatok velünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)