Hirdetés

GDC 2012: Új képeken a Fable: The Journey

|

A Lionhead két vasat is tart a tűzben: a tegnap bemutatkozott Heroes mellett jön a Kinectre kihegyezett The Journey is!

Hirdetés

A kissé árkádos, rajfilmszerű és gyermeteg Heroes mellett a Microsoft bemutatta a Fable sorozat második mellékszála, a Kinectre fejlesztett The Journey vadonatúj képeit is.

A Lionhead Studios két játékának bemutatkozása kétféle módon végződhet: vagy repülőrajtot vesznek az eladások és szórakoztatóak lesznek, vagy a már most magasra csapó rajongói panaszhullámok uralkodnak el és mindkettővel befürödnek. A The Journey tavalyi E3-as bemutatkozása után a játékosok elképzelhetetlennek tartották, hogy a Fable trilógia zsenialitását követően egy spin-off kiadást kapunk és csupán hadonásznunk kell a játékmenet alatt, mellőzve minden olyan elemet, ami a sorozatot naggyá tette. A Lionhead csapata igyekszik megnyugtatni mindenkit, a Kinectre készített The Journey minden Fable jegyet magán visel majd, de nem a főszálat, hanem egy mellékágat képvisel.

A szintén Albionban játszódó epizód új képein megvalósulni láthatjuk a nincs közelharc, csak varázslás alapelvet, amely a mellékelt ábra szerint fontos szerepet játszik majd a The Journey-ban. És most a képek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)