Hirdetés

GDC 2017 - két game engine is új trailerrel jelentkezett

|

A Silicon Studio a Mizuchit és a Xenkót is új videókon mutatta meg a Game Developers Conference 2017 alkalmából.

Hirdetés

Nemrég lezajlott a Game Developers Conference 2017, ahol többek között a fejlesztők is kiosztották az általuk legjobbnak tartott játékoknak járó díjat a GDC Awards keretében. Habár a műsor lényegi részének már vége van, a Silicon Studio úgy gondolta, hogy bemutat néhány újdonságot az általuk fejlesztett motorokból.

A Silicon Studio alapvetően a YEBIS nevű motorja ismert (ezzel készült többek között a Final Fantasy XV), de emellett rengeteg más hasonló technológiát fejlesztenek. Ezek közül az egyik a Mizuchi Engine, ami állításuk szerint egy rendkívül erős, CG-filmekhez hasonló látványt biztosító, valós idejű fizikai renderelést is támogató motor. A szándék az, hogy a játékok mellett a filmipar és az akademikusok is ki tudják használni, az erejéről pedig magatok is meggyőződhettek ebben a videóban.

A csapat másik technológiája a teljesen nyílt forráskódú Xenko Game Engine, ami a Silicon szerint már a jövőre van tervezve. Az engine a C# programozási nyelvet használja és természetesen mindent magába foglal az eszköztára, ami egy játék fejlesztéséhez kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)