Hirdetés

Oddworld: Soulstorm - végre láthatjuk a játékot

|

Három videón keresztül nézhetjük meg, hogyan fog visszatérni Abe.

Hirdetés

Szinte pontosan három éve, 2016 márciusában jelentette be az Oddworld Inhabitants és a Frima Studios, hogy egy új Oddworld játékon dolgoznak, amely minden korábbinál sötétebb és kegyetlenebb történettel rendelkezik majd. 

Hirdetés

Sokat kellett várni rá, de egy GDC 2019-re szánt prezentáció keretében a készítők több videón keresztül is megmutatták, hogy mire számíthatunk a kultikus széria új részétől, az Oddworld: Soulstormtól. Noha a játékmenetéből még nem láthattunk részleteket, viszont egy mozgalmas ízelítőt már kaptunk:

Azt is megnézhetjük, hogyan készült el ez a teaser a Unity motor segítségével:

Végül megcsodálhatunk egy karaktermodellt is, amely egy új renderelési technológiának köszönhetően elképesztően részletesen fest: 

Az Oddworld: Soulstorm az 1998-as Abe's Exoddus újragondolása lesz, az eseményei pedig ott kezdődnek majd, ahol a 2014-es New 'n' Tasty-éi befejeződtek. PC-re biztosan megjelenik, a többi platformról még nincs hír. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)