Hirdetés

Márciusban mutatkozhat be a Batman: Arkham Origins fejlesztőinek következő játéka

|

A WB Montreal nagy dobásáról az idei Game Developers Conference-en ránthatják le a leplet.

Hirdetés

Hosszú évek óta várjuk már, hogy kiderüljön, min is dolgozik a Rocksteady, de lehet, hogy a Batman-szérián dolgozó másik csapat, a WB Montreal projektjére hamarabb derül fény.

Hirdetés

Márciusban kerül megrendezésre a 2019-es GDC, vagyis a Game Developers Conference, ahol ugyan közel sincs akkora őrület, mint egy gamescomon vagy E3-on, de azért bőven akadnak meglepetések. A jelek szerint például a Warner saját stúdiója is képviselteti magát, legalábbis erre következtethetünk abból, amit Geoff Ellenor, a stúdió rendezője kérdezett Redditen:

Tud valaki jó bulikról a #GDC2019 alatt? Csak egy barátom miatt kérdezem.

Bár egyelőre mi is csak spekulálni tudunk, abban azért elég biztosak vagyunk, hogy nem csak egy barátja miatt kérdezi. A Warnernél eddig csak a Mortal Kombat 11 és a The Lego Movie 2 Videogame van beírva erre az évre, úgyhogy nem lepődnénk meg, ha készülnének valamivel az őszi szezonra is, és azt már most bejelentenék. Főleg annak fényében nem lenne ez csoda, hogy anno az Arkham Originst is egy GDC-n mutatták meg először zárt ajtók mögött.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)