Hirdetés

A koronavírus miatti lemondások ellenére megtartják a GDC-t

|

Kevesebb résztvevővel ugyan, de így is megrendezésre kerül a Game Developers Conference.

Hirdetés

Nincsenek könnyű helyzetben a Game Developers Conference 2020 szervezői, hiszen a kezdés időpontjához közeledve egyre csak nőtt azoknak a partnereknek a száma, akik a koronavírus okozta egészségügyi vészhelyzet miatt lemondták a jelenlétüket. A Sony, az Oculus, a Kojima Productions és az Electronic Arts kiesésével félő volt, hogy az esemény a barcelonai Mobile World Congress sorsára jut.

Hirdetés

Noha időközben a Unity, a Microsoft és az Epic Games is jelezte, hogy kihagyja az utazást San Franciscóba, ez sem tántorította el illetékeseket: a hivatalos honlap legfrissebb tájékoztatása szerint a szigorú amerikai karantén és a fokozott helyszíni intézkedések miatt bíznak benne, hogy egy biztonságos és sikeres eseményt tudnak garantálni a közösség számára, amelyet a Kaliforniai Közegészségügyi Minisztérium, a San Franciscó-i Közegészségügyi Minisztérium és a San Franciscó-i Utazási Szövetség is támogat.

Röviden tehát a jelenlegi álláspont szerint a Game Developers Conference megrendezésre kerül március 16. és 20. között San Franciscóban, de a szervezők figyelemmel kísérik a helyzet alakulását és a honlapon jelzik, ha változás történik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)