Hirdetés

[GDC] Egy Spore fejlesztő szerint a Wii egy kalap...

|

Chris Hecker, aki jelenleg a Spore névre keresztelt alkotáson dolgozik a Maxis berkein belül, a Nintendo Wii rendszerről osztotta meg korántsem szalon képes véleményét a GDC rendezvényen.

Hirdetés

"The Wii is a piece of s***!" Ezzel a szöveggel kezdte mondandóját a fejlesztő, aki összességében úgy értékelte a Nintendo Wii konzolt, mint két, szigetelő szalaggal összerakott Gamecube gépet. Szerinte a gép teljesítményét komolyan visszafogták, aminek hála a Spore komplex AI rendszerét képtelenség átírni rá, mivel egy az egyben el is nyelné a CPU teljesítményét. Ennek köszönhetően várhatóan nem is lesz Spore játék Wii konzolra. Végezetül Hecker még azt is elmondta, hogy szerinte a Nintendo nem veszi elég komolyan a játék fejlesztést.

Címkék: #spore
Platformok: Nintendo Wii
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)