Hirdetés

GDF 2009 - Hullanak a leplek...

|

Ha az eddigi GDF 2009 előadók sem győztek meg hogy ott a helyed, akkor ismerkedj meg további vendégeinkkel!

Hirdetés

... na, egyelőre még nem a hostess csajokról (meg pasikrók, khmm, khmm, ha szabad kérnem, kezdjünk el gondolni a női gamerekre is! -Női Gamer), csak a nagyágyúkról, akik persze idén is nagyszámban teszik tiszteletüket kedvenc játékfejlesztői fórumotokon. Ezen a héten egy újabb nagytermi előadó nevét fedjük fel: a lengyelországi Techland a multiplayer FPS-design rejtelmeibe vezet majd be minket.

De a workshopokon se lesz kutya a felhozatal: ha valaki megengedheti magának, sajnálnia tuti nem kell majd a pénzt a kicsit borsosabb belépőre: itt találkozhattok ugyanis többek között az Eidosszal, az Invictusszal, a Black Hole Gamesszel, de a Crytek budapesti stúdiójából is beül majd pár srác, akikkel igazán érdemes lehet közelebbi ismerettségbe keveredni. Az oktatás-workshopon (köszi, Mesharray)pedig nagyon hasznos infókhoz juthatnak azok, akiket játékfejlesztői pályára szánt még a sors is, no meg a képernyő előtt töltött hányatott gyermekkor.

Más: tudjátok, regisztrálni a www.gdf-hu.com oldalon lehet. Akinek van, ne felejtse előkapni a tavalyi kedvezmény-kupont!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)