Hirdetés

GDF 2009 - nyerd meg az utolsó jegyek egyikét!

|

Nincs még jegyed, hezitálsz, vagy nincs elég zséd rá? Íme a soha vissza nem térő alkalom: válaszolj helyesen, és nyerd meg az utolsó GDF jegyek egyikét!

Hirdetés

Urak, hölgyek! A szervezők úgy döntöttek, hogy a nagyterem utolsó szabadon maradt helyeit nyereményként ajánlják fel a GameStar Online olvasóinak! Öt darab (5 db) nagyterembe szóló jegyet sorsolunk ki azok között, akik tudják a helyes választ az alábbi kérdésre, és elküldik azt a gdf@idg.hu e-mail címre vasárnap estig:

Melyik nemzetközi fejlesztőpápa NEM volt ott a tavalyi Game Developers Forumon?

A: Cevat Yerli (Crytek)
B: Peter Molineux (Lionhead)
C: Mike Capps (Epic Games)

A rendezvény a budapesti Arena Plaza mozi és VIP termeiben kerül megrendezésre április 30-án (jövő csütörtökön), izgalmasnál izgalmasabb előadásokkal, külföldi és magyar fejlesztőhírességekkel, igény szerinti tolmácsolással az angol nyelvű előadásokon (tolmácsfülest a helyszíni regisztrácó során kell majd igényelned). A nagyterembe mindenki bemehet, ki él, s mozog, korra, nemre, foglalkozásra való tekintet nélkül - nem kell fejlesztőnek, vagy programozónak lenned ahhoz, hogy értsd, és élvezd az előadásokat: elég, ha az átlagnál picit jobban érdekel a játékkészítés, a járékipar, a játékszakma, szeretsz a dolgok komolyabbik oldalával is tisztában lenni, mögé látni a színfalaknak. Ha gamer vagy, de nem csak az izgat, hogy hány matricát lehet az aktuális NFS-ben a kocsikra ragasztani, vagy hogy milyen új fegyverek lesznek a MW2-ben, a konferencián a helyed. Találkozhatsz hozzád hasonló kifinomult, elhivatott játékosokkal, beszélgethetsz a jelen levő GameStar szerkesztőkkel, sőt, a fejlesztők is szívesen válaszolnak majd kérdéseidre, ha előadás után a szünetben elkapod őket.

A részletes programot, és minden további infót a rendezvény hivatalos weboldalán találsz.

Ha tudod a fenti kérdésre a választ, ne habozz: küldj egy e-malt a gdf@idg.hu címre, és találkozzunk jövő csütörtökön a GDF 2009-en! Mi ott leszünk!

A GS Team

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)