Hirdetés

GDF 2009 - Van már jegyed?

|

Neked meg vannak már a jegyeid a GDF 2009-re? Ha igen, akkor ne is olvass tovább, viszont ha még hiányzik, akkor most elárulunk valamit.

Hirdetés

Több mint egy hete ért véget kedvezményes GDF 2009 jegyvásárlási akciónk, amiben egy, csak itt a GSO-n közzétett rövidlejáratú kóddal pillanatok alatt tudtatok magatoknak 20%-os kedvezményt varázsolni, mialatt a www.gdf-hu.com regisztráltatok a belépőjegyekért. Nos, ez a vonat már elment, így aki lemaradt, az csak a fogát szívhatja. Vagy él az újabb lehetőséggel!


Tegyük fel, hogy semmiért sem hagynád ki az április 30-án, a Cinema City Aréna Plázában tartandó Game Developers Forum 2009-et, ami érthető, hiszen rajtunk kívül megfordul még ott a játékfejlesztés világának színe-java. Tegyük fel továbbá, hogy lemaradtál az előző 20%-os kedvezményről, vagy csak jó lenne még magad mellé olcsóbban beszervezni a haverokat, anyut, aput, Pupák kutyát. Nos, mint már mondtuk, a 20%- a múlté, de a lemaradók kedvéért április 15-ig életbe léptetünk egy újabb jegykedvezmény, stílusosan 15%-os árengedménnyel.

Mit kell ehhez tenni? Ugyan azt, mit korábban: villámgyorsan menjetek el a Game Developers Forum 2009 hivatalos oldalára, ahol a regisztrációs fülön belül a promóciós kód mezőbe írjátok be a „GIGAGS", kódot, ami így automatikusan érvényesíti a 15%-os kedvezményt. Ennél többre már nem igazán lehet számítani, szal' jobb, ha mindenki rohan a jóárasított jegyeiért, mert a kedvezményt 15-én délben könyörtelenül lelőjük. Aztán ki tudja, hogy mi lesz az után?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)