Hirdetés

Gearbox - A Borderlands rizikós üzlet

|

A mai nehéz helyzetben igencsak rizikós egy teljesen új címmel a közönség elé lépni. A Gearbox is tisztában van a kockázattal.

Hirdetés

Randy Pitchford például - saját szavaival élve - teljesen be van rittyentve. Bár a csapat mindent megtett annak érdekében, hogy a Borderlands egy nagyszerű, innovatív játék legyen, a pozitív fogadtatás, és nem mellékesen az üzleti siker, korántsem garantált.

A Gearbox előtt olyan példák állnak, mint a Mirror's Edge, amit egy egészen jó kis játéknak számít, üzletileg mégsem lett akkora durranás, mint remélték. Hasonló cipőben jár a Dead Space. Persze az EA egyik franchise-ot sem hagyja pácban, készülnek a folytatások, és remélhetőleg a következő részek meghozzák a remélt sikert. A Borderlands számára egyelőre még a bizonyítási fázis van hátra, amikor is a kiadó eldönti majd, hogy érdemes-e tovább foglalkozni az egésszel. Persze nem csak ijesztő példák vannak, hiszen ott a Bioshock, ami kapásból hatalmas siker lett, előtűnve az ismeretlenből. Ott már inkább a folytatás körül vannak érdekesebb dolgok. Minden esetre a Borderlands érkezik októberben PS3-ra, Xbox 360-ra, és PC-re. A Gearbox pedig imádkozik. Szerintetek tuti befutó, esetleg tuti bukó lesz a Borderlands?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)