Hirdetés

Borderlands 2 - egy esküvő, hány temetés?

|

Folytatódik a Borderlands 2 Headhunter DLC sorozata, a negyedik részben egy esküvőre látogatunk majd el.

Hirdetés

A Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre címre keresztelt csomag a jövőheti konzolos frissítéssel érkezik a játékosokhoz, még épp időben, hogy Valentin napra egy kis romantikát csempésszen a Borderlands rideg világába.

A történet szerint a háborúban álló Hodunk és Zaford klánok egy szent friggyel szeretnék megkötni a békét, ahol a két család egy-egy tagja esküdne hűséget egymásnak. Moxxi semmit sem bíz a véletlenre, minket bíz meg egy bájital alapanyagainak beszerzésével, csak hogy minden zökkenőmentes legyen. Nem ez az első alkalom, hogy a Bálint nap közeledtével a bájos Moxxi előtérbe kerül, tavaly pár átalakított fegyverrel boldogította a játékosokat.

A sorozat negyedik része természetesen minden karakter számára tartogat egy-egy új skint, de ezek csak a boss adott karakterrel való legyűrésekor válnak elérhetővé. Az amerikai megjelenés február 11-én esedékes, így nálunk jó eséllyel 13-án, csütörtökön élesedik az egyébként mindössze 3 eurót kóstáló csomag.

A Gearbox már be is jelentette a Headhunter széria ötödik, egyben utolsó részét, melynek megjelenését áprilisra ígérik. A Sir Hammerlock történetét feldolgozó DLC lesz az utolsó csomag, amellyel kiegészítik a több mint 8,5 millió példányban eladott Borderlands 2-t.

Ti beruháztok a DLC-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)