Hirdetés

Borderlands 3 - konzolon választhatunk a felbontás és a teljesítmény között

|

Néhányan a nagy felbontást, mások a magasabb framerate-et részesítik előnyben, és erre a Gearbox is gondolt.

Hirdetés

Amikor a Microsoft és a Sony is kiadta a jelenlegi generációs konzolok erősebb változatát, sokakban felmerült a kérdés, hogy a kiadók miként fogják kezelni majd az egyes változatok teljesítménye közötti különbséget, de végül egy egyszerű, elegáns megoldás lett az uralkodó: a játékosok - elsősorban a remastereknél - választhatnak, hogy 4K-s felbontásra vagy pedig 60fps-re szeretnék szánni az extra számítási kapacitást.

Hirdetés

Sajnos akármennyire is jó ötlet, még mindig bőven akadnak olyan játékok, amelyekben egyáltalán nincs választási lehetőségünk, viszont a Borderlands 3 fejlesztői most hivatalosan is megerősítették (miután nemrégiben az Xbox One X kapcsán mondták el ugyanezt), hogy a PlayStation 4 Pro tulajdonosok eldönthetik majd, a játék a felbontást vagy a framerate-et részesítse-e előnyben. Azok, akik Prót használnak, de nem rendelkeznek 4K-s megjelenítővel, szintén kapcsolgathatnak a két opció között, mivel előbbi esetén 1080p-ben is élesebbé válnak a textúrák.

A Borderlands 3 megjelenése szeptember 13-án várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)