Hirdetés

A Gearbox cáfol: nem az AVP 3 készül

|

Nagyjából egy hónapja jelentették be hivatalosan, hogy a Gearbox Software (Half-Life: Opposing Force, Brothers in Arms sorozat) egy, az Aline horrorfilmeken alapuló FPS-en dolgozik. Azóta folynak a találgatások, hogy ez vajon tulajdonképpen az Alien vs. Predator 3 lesz-e, vagy valami más...

Hirdetés

S a Gearbox most cáfol... pontosabban megerősítették, hogy berkeikben bizony nem az anno nagy sikereket elért Alien vs. Predator harmadik részét készítik, hanem egy, az eredeti Alien horrorfilmekhez teljesen hű játékon munkálkodnak. Részleteket azonban nem árultak el, mindössze szerették volna tisztázni a helyzetet. Most már biztosan nyugodtabban tudnak felkelni reggel. Meg mi is :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)