Hirdetés

A Gearbox és az Obsidian az ALIENS-en dolgozik?

|

Nemrég derült fény arra, hogy minden idők egyik leghíresebb sci-fi horrorfilmjének, az ALIENS (képünkön) licencét a Sega szerezte meg. Azóta újabb pletykát röppentek fel arról, a szerepjátékairól (KotOR II, Neverwinter Nights II) híres Obsidian Entertainment és a PC-s FPS-ekkel népszerűvé vált Gearbox (Half Life kiegészítők, PC-s Halo verzió, Brothers in Arms) közösen dolgoznának egy ALIENS játékon.

Hirdetés

A két fejlesztő nevét a Sega ALIENS-es honlapjának copyright részben találta meg pár szemfüles rajongó, ám ahogy kikerült a hírekbe, a SEGA azonnal kiszedte innen a cégneveket. (Úgy látszik ez az utólagos "korrekció" mostanában divatos...)
Mindenesetre ha tényleg ez a két csapat dolgozik egy ALIENS-es címen, akkor valami hatalmas durranásra számíthatunk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)